085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

De Dacia Dokker is een prima auto om te leasen als je een bedrijf hebt. Het is een mooie auto waar je goed mee voor de dag komt bij je klanten. Daarnaast is deze auto ruim en betrouwbaar, twee kenmerken die belangrijk zijn voor een bedrijfsauto. Je wilt tenslotte materialen en gereedschappen mee kunnen nemen als je bij een klant een klus gaat doen. Die wil je ook veilig kunnen vervoeren en daarvoor gebruik je dus een goede en betrouwbare bedrijfswagen. Deze bedrijfswagen leasen is vaak de beste oplossing. Dacia Dokker lease kun je nu voor een zeer scherp tarief direct zelf online regelen.

Kies voor de goedkoopste en beste optie
Je kiest natuurlijk voor de goedkoopste optie als je een lease auto gaat uitzoeken. Zakelijk leasen zzp is vaak de beste keuze. Je hoeft dan zelf geen groot bedrag te investeren. Je kunt de prijzen voor een leasecontract onderling vergelijken op het internet. Als je de beste deal hebt gevonden dan kun je de lease in veel gevallen direct online regelen. Je hoeft dus niet naar het leasebedrijf om dit in orde te maken. Je gaat er pas heen als je jouw lease auto kunt ophalen. Je kunt er ook de naam van je bedrijf op laten zetten met mooie letters. Er zijn bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn en dit piekfijn voor je in orde kunnen maken. Ook kun je extra’s laten aanbrengen zoals een speciale inrichting van de laadruimte.

Het leasecontract is snel geregeld
Omdat alles online wordt geregeld gaat het meestal vrij snel. Als de door jou gewenste Dacia Dokker in de juiste kleur op voorraad is dan kun je je auto vaak binnen enkele dagen tot hooguit weken ophalen. Zodra je je handtekening hebt gezet onder het contract kun je op pad.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord