085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Ondernemers kiezen vaak voor een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen. Je kunt dan kiezen voor een gebruikte of een nieuwe leasewagen. Voor zowel nieuwe als jong gebruikte wagens geldt dat het aanbod groot is.

Een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen die bij je onderneming past

Om precies te weten wat je wilt hebben en ook kunt leasen kijk je het beste eerst eens goed rond. Dit kun je bijvoorbeeld online doen maar ook bij een aanbieder van leasewagens. Een bedrijfswagen is natuurlijk wel iets dat je in het echt wilt zien en proberen. Een goede leasewagen past precies bij jouw onderneming zodat je ermee kunt doen wat jij wilt. Niet iedereen doet natuurlijk hetzelfde met zijn of haar leasewagen dus is het belangrijk dat er een groot aanbod is zodat er voor iedereen wel een geschikte te vinden is.

Voordelen van een bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen

Een leasewagen heeft bepaalde voordelen, zeker ook fiscaal gezien. Zo kun je als ondernemer de bedrijfswagen afschrijven in de boekhouding maar kom je ook in aanmerking voor BTW- en renteaftrek. Kies je voor een gebruikte leasewagen dan kun je rekenen op minder hoge afschrijvingskosten in de beginperiode van het leasecontract omdat deze reeds gedaan zijn.

Kies een geschikte wagen

Een leasewagen is van diverse merken en verschillende modellen te koop. Kijk en vergelijk deze goed voordat je overgaat tot de aanschaf van een leasewagen. Zo krijg je altijd de wagen die voor jou het beste geschikt is.

Kijk welke manier van leasen mogelijk is

Kijk altijd goed naar de verschillende leasecontracten. Voor de een is financial leasing het beste geschikt terwijl een ander wellicht beter voor operational leasing kiest. Wat de verschillen zijn lees je het beste eerst goed door. Meer informatie daarover vind je op internet maar kun je ook aanvragen bij leasemaatschappijen.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord