085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

De Volkswagen Transporter zou bijna beledigd moeten zijn als je hem onder de categorie ‘busje’ plaatst. Deze Transporter is verre weg het meest unieke in zijn soort. Een vervoersmiddel is namelijk nog nooit meer op maat geweest. Hij is niet onder 1 categorie te scharen, aangezien je er alles mee kan. Kies tussen een laadruimte, open of gesloten, alle mogelijke combinaties stoelen, inklapbaar of niet. Kies de soort banden, hoogte, model, kleur van buiten en vanbinnen et cetera. Kortom, de Volkswagen Transporter kan nooit de auto zijn waar jij niet van droomt.

Zeg je comfort, zeg je Volkswagen Transporter

Gemak dient de mens. Dat heeft de Volkswagen Transporter heel goed begrepen. Zo zal je altijd comfortabel zitten vanwege het ergonomische en verstelbare interieur. Verder zijn er vele opbergmogelijkheden en is de wagen uitgerust met de nieuwste hightech. Er zit bijvoorbeeld een boordcomputer plus in en een multifunctioneel stuurwiel.

Met de vooruitstrevende veiligheid- en rijhulpsystemen zal veilig rijden nooit meer een probleem zijn. Zo bevat hij onder andere multi collision braking system waarbij na een botsing de remmen worden geactiveerd. Adaptive Cruise Control waarbij hij zich aanpast aan de voorligger, vermoeidsheidsherkenning, parkeerhulp en een camera aan de achterkant tijdens het achteruit rijden. Nog een vierwielaandrijving zodat elk terrein makkelijk te berijden is en brandstof besparende technologie.

Laadruimte op maat

Het belangrijkste aan een transportwagen is natuurlijk de laadruimte. De laadruimte van de Volkswagen Transporter is daarom geheel naar eigen wens aan te passen. Hij bevat een rubberen bodem voor extra grip en makkelijk onderhoud. Met voorziene ladingsbeveiliging van scheidingswanden tot bindogen. Verder ligt de keuze in de grootte, hoogte, of de laadruimte open of dicht moet zijn, of je een dubbele cabine wilt hoeveel stoelen et cetera. De gesloten bestelwagen heeft tot 1,5 ton laadvermogen en 9.3mlaadruimte.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord