085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Het grootste deel van de personenauto’s die het Japanse merk Toyota tegenwoordig op de markt brengt bestaat uit hybrides, hybrides en nog wat hybrides. Het merk Toyota heeft de focus gelegd om enkel nog maar schone auto’s op de markt te brengen en het was enkel een kwestie van tijd voor dit op de bedrijfswagens van Toyota zou overslaan.

Toyota introduceert een volledig elektrische versie van de PROACE maar ook van de nieuwe PROACE City. Volgens het merk kunnen we deze elektrische Toyota PROACE vanaf 2020 verwachten in ons land, de PROACE City zal een jaar later verschijnen op de Nederlandse markt. Dit zal overigens de eerste volledig elektrische Toyota zijn op de Nederlandse markt, en het is opmerkelijk dat de eerste volledig elektrische Toyota een bestelauto is en geen personenauto.

We zijn allemaal bekend met de strenger wordende regels omtrent uitstoot, en bedrijfswagen vooral in steden worden gezien als grote vervuilers met de dieselmotoren.

De filosofie van Toyota is dan ook de uitstoot weg te nemen en zo een schonere wereld te maken! Want wees eerlijk door een diesel vervuilende bestelwagen volledig elektrisch te maken neem je die uitstoot weg, wat een grote bijdrage brengt aan een schone en betere luchtkwaliteit.

Deze elektrische bedrijfswagens zullen komen onder de naam Toyota Professional!

We zijn zeer benieuwd over meer informatie van deze schone bedrijfswagens en zullen jullie ook zeker op de hoogte houden.

Verder zullen meer merken met volledig elektrische bedrijfswagens komen, wij juichen dit zeker toe!

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord