085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Afgelopen week hebben we het gehad over de Opel Movano maar deze week gaan we het niet over een bedrijfswagen hebben maar over twee stuks! Renault heeft voor praktisch elk van zijn modellen een vernieuwing klaar staan maar vandaag hebben we het over de Renault Master en de Renault Trafic. Een paar kleine aanpassingen aan het design zijn direct te zien, de grille van beide wagens is vernieuwd en het loopt heel mooi over de koplampen.

Eveneens nieuw is het interieur, hierbij heeft Renault zijn uiterst best gedaan om de modellen te vernieuwen en ze naar het heden te tillen. Dit is zeker gelukt en hebben beide wagens een mooi interieur wat ook zeer praktisch is. Daarnaast is het comfort onderhanden genomen en dragen chromen accenten een nieuwe schakelpook eveneens als een nieuw dashboard bij aan het design. Ook zijn zowel de Renault Master als de Renault Trafic uitgerust met de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid, denk aan o.a. Park Assist voor en achter, Wide View Mirror en Trailer Swing Assist.

Motorisch is de Renault Master en de Renault Trafic uitgerust met een nieuwe 2.0 en 2.3 dCi blokken, uit de 2.0 kan maximaal 170 pk worden geleverd en bij de 2.3 is dat 180 pk. Daarnaast zijn beide uiteraard helemaal naar de standaarden van de huidige Euro 6d gebouwd. Verder zijn ze iets zuiniger dan de voorgangers en zal de Renault Master ook als volledig elektrisch model op de markt komen. Deze is verder nog niet echt onderhanden genomen en zo blijft de maximale actieradius 120 kilometer zoals de voorganger.

De prijzen van de Renault Trafic en de Renault Master zullen beginnen bij €20.065 en €23.990

Momenteel kunnen deze nieuwe modellen besteld worden maar ook de voorganger kan nog afgenomen worden bij ons voor een zeer voordelig prijsje! Vraag dus vandaag nog een offerte aan via onze website!

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord