085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Het zijn meestal dieselbusjes die ingezet worden voor bezorging. Binnen deze sector is een ware omslag gaande, veel bedrijven kijken naar duurzame oplossingen om te vergroenen.  Dus elektrische scooters, fietsen, vrachtauto en auto’s.

Renault komt met een elektrische bestelbusje die vooral in de stad uitkomst moet bieden. Busje is 3,86 meter lang, 1,65 meter breed en 1,88 meter hoog. Over exacte liters aan ruimte achterin heeft Renault nog geen informatie hierover gegeven maar ze weten zeker dat de EZ-FLEX perfect inzetbaar is voor kleinere bezorgklussen. Door de vormgeving en een draaicirkel van 4,5 meter heeft Renault er  goed aan gedaan om deze busje thuis te laten voelen in elk stad.

Het is ook nog niet bekend gemaakt wat voor elektrische aandrijflijn en accucapaciteit is gebruikt voor deze EZ-FLEX. Actieradius van deze elektrische busje is 150 kilometer. Renault gaat eerst als pilot starten door aantal bedrijven deze auto als experiment te gebruiken voor hun bezorgservice voor de komende 2 jaar om een beeld bij te krijgen voordat Renault de EZ-FLEX volledig op de markt gaat gooien.

Met de compacte vormgeving en beperkte actieradius richt Renault zich voornamelijk op kleine bezorgritjes. De prijs zal ook uiteindelijk ernaar zijn, mocht de auto ooit op de markt komen. Over de volledige specificaties is ook niet veel bekend, alleen dat het niet heel aantrekkelijk is voor bedrijven die een elektrische busje als aanbesteding overwegen.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord