085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Een Volkswagen Transporter is een vervoermiddel dat je veel ruimte biedt, zowel voor het vervoer van personen als voor het meenemen van veel spullen. Als je op zoek bent naar een dergelijke wagen kun je ervoor kiezen een nieuwe te kopen of te leasen of kijk je naar een goed tweedehands exemplaar.

Bekijk of leasen van een Volkswagen Transporter gunstig is

Een VW Transporter kost wat in aanschaf en niet iedereen heeft voldoende budget om direct een nieuwe wagen zelf aan te schaffen. Als je als beginnend ondernemer een bedrijfswagen nodig hebt om je materiaal in mee te nemen en naar je klanten te gaan kun je er ook voor kiezen de wagen te leasen. Je kijkt het beste eerst naar alle voorwaarden voor het leasen om te zien of dit gunstig en betaalbaar is voor je.

Kies voor een tweedehands Volkswagen Transporter

Wil je toch graag zelf een bedrijfswagen kopen maar heb je een wat beperkter budget? Dan kun je ook kijken of je een tweedehands wagen vinden kunt. Het aanbod hierin is groot, zowel online als bij de dealer. Als je kiest voor een tweedehands model of net even niet het allernieuwste dat er te koop is ben je voordeliger uit en kun je toch gebruik maken van alle gemakken die de Transporter je biedt.

Voor diverse doeleinden geschikt

Een Transporter kan dienst doen als bedrijfswagen maar is tevens geschikt voor het vervoer van personen. Met name de wat oudere modellen van deze bus worden vaak omgebouwd tot campertjes zodat mensen er mee op vakantie kunnen gaan. Zo is en blijft het een wagen die voor verschillende doeleinden kan worden ingezet. Kijk altijd goed wat er allemaal in de bus zit en wat er eventueel nog ingebouwd kan worden. Op die manier kies jij de bus die het beste bij jou en je situatie past.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord