085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Of je nu een hovenier bent met je eigen bedrijf of je hebt de leiding over een MKB-bedrijf met servicemonteurs, je kunt een Mercedes Vito leasen die exact aansluit bij je behoeften. De Mercedes Vito is een strakke, professionele en uiterst betrouwbare middenklasse bestelbus die je ongetwijfeld niet zal teleurstellen. Door een bestelbus te leasen kun je natuurlijk als bedrijfseigenaar gebruik maken van bepaalde fiscale baten, maar de Vito zal je meer voordeel geven dan financieel alleen.

Een Mercedes Vito leasen is een goed idee

Natuurlijk is Mercedes een welbekende autofabrikant die al sinds 1926 vervoersmiddelen produceert van uitmuntende kwaliteit. De Vito is hierop geen uitzondering en de nieuwste generatie is dan ook voorzien van alle moderne gemakken. Zo zijn ze uitgerust met zijwind assistentie en natuurlijk ook een actieve parkeerhulp. Dit is erg gemakkelijk als je veel rijdt en de hele dag door klanten bezoekt. Als je in slaap dreigt te vallen, dan zal de Collision Prevention Assist en de Attention Assist je waarschuwen, zodat je tijdig langs de kant kunt gaan staan. De nieuwe generatie Vito’s zijn bijzonder veilig, zowel voor jou als je medeweggebruikers.

De modellen

Er zijn drie modellen van de Mercedes Vito die je kunt leasen en deze zijn geschikt voor verschillende situaties. Ben je op zoek naar een bus voor personenvervoer, dan kun je met de Taxi-versie 8 personen van A naar B brengen. Zoek je juist een Vito voor het vervoer van goederen, dan is er de dichte cabine versie met een maximale inhoud van 4,76 vierkante meter. Hier tussenin vind je het model met een dubbele cabine die bestaat uit een ruime laadruimte en 5 zitplaatsen. Je kunt een Mercedes Vito leasen voor gemiddeld €300 per maand en door deze keuze zal je niet worden teleurgesteld.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord