085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Wil je een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen omdat je als zelfstandig ondernemer naar je klanten toe wilt kunnen of omdat je een wagen nodig hebt om al je werkmateriaal in op te kunnen slaan en mee te nemen naar een klus? Kijk dan eerst goed rond want de mogelijkheden zijn divers op dit gebied.

Een bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen die bij je past

Divers betekent dat je een groot aanbod hebt aan leasewagens. Omdat niet iedereen dezelfde wensen heeft en de wagen voor hetzelfde doel zal gaan gebruiken zijn er veel verschillende modellen te koop. De een heeft een grote laadruimte, de ander is wat kleiner maar het is maar net wat je ervan verlangt. Binnen bepaalde automerken heb je ook een keuze uit verschillende modellen die je dan ook nog naar jouw wensen kunt laten inrichten. Wat voor de een belangrijk is, is dat misschien minder voor de ander en daarbij kan altijd gekeken worden bij een bedrijfsauto of bedrijfswagen leasen.

Maandelijks afbetalen

Omdat veel ondernemers niet zonder auto kunnen maar dit een tamelijk grote uitgave is als je deze koopt en in één keer dient te betalen kiezen veel mensen voor leasen. Dit betekent dat je niet direct een groot geldbedrag tot je beschikking hoeft te hebben maar dat je maandelijks een vastgesteld bedrag betaalt voor het leasecontract.

Nieuw of gebruikt

Als je kiest voor een nieuwe wagen om te leasen dan betekent dit dat je in het begin een vrij grote afschrijving dient te doen. Mocht het boven de begroting gaan dan kun je er ook voor kiezen een tweedehands leasewagen te kopen. Binnen de gebruikte wagens zijn er zeker te vinden die nog niet zoveel kilometers gelopen hebben of die nog jong zijn. Omdat het aanbod groot is, is er zeker kans dat ook jij een leasewagen naar je zin vindt.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord