085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Het is weer de tijd van het jaar dat de nieuwe modellen van bedrijfswagen bij de dealers staan, vandaag hebben we het over de nieuwe look van de Peugeot Boxer. Peugeot is bezig met een volledig elektrische aandrijving voor de Peugeot Boxer maar voor nu hebben ze de sterke 2.2 liter BlueHDi dieselmotor, deze komt in een 120, 140 en 165 pk-versie. Deze voldoen overigens aan de meest recente Euro 6 emissienormen.

Verder is deze bus voortaan niet alleen in de Pro en Premium uitvoeringen te leveren maar ook in de Asphalt en Grip. Volgens Peugeot is de Asphalt gericht op comfort en veiligheid, en is de Grip speciaal onderhandengenomen voor onverharde wegen.

De Boxer in de Grip uitvoering wordt geleverd met Hill Assist en een verbeterde wielophanging, comfortabele stoelen en extra beschermingsplaat onder de motor. Ook komt deze standaard met ALL-Season banden.

De Asphalt uitvoering is voorzien van een navigatie, en handige opties zoals een telefoonhouder en USB-aansluiting. Ook zit op deze uitvoering verkeersbordherkenning, Active safty brake en een Lane departure warning.

Beide versies zijn uitgerust met een stop-startsysteem en kunnen uitgebreid worden met 9 inch touchscreen, Blind spot warning, Rear traffic alert en een Trailer merge assist.

Standaard zijn deze Peugeot Boxers uitgerust met Peugeot Connect. Hier kan het brandstofverbruik, locatie en onderhoud status worden bijgehouden.

Daarnaast krijg je bij Peugeot zoals verwacht heel veel wagen voor het geld, de vernieuwde Peugeot Boxer is geen uitzondering. Deze bedrijfswagen begint bij €22.200,- ex BTW en BPM en deze scherpe prijs is ook terug te vinden in het scherpe leasetarief.

Wacht niet lang en vraag een offerte aan voor de nieuwe Peugeot Boxer !

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord