085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Iveco heeft de nieuwe Daily op de markt gebracht. De nieuwe Iveco Daily naast een nieuwe uiterlijk ook nieuwe technologie en schonere motor.

Iveco heeft de Daily volledig vernieuwd, is voorzien van een nieuwe slimme rijhulpsysteem. Eeen file-assistent, een rijbaan assistent, een noodremsysteem, adaptieve cruise control en een zijwind assistent moeten het leven van de bestuurder volledig ontzorgen tenminste makkelijk maken. Naast dit zijn er ook andere functies die interessant zijn namelijk led-koplampen, een gripsysteem voor off-road rijden, een elektronische handrem en een extra lichte citystand op de stuurbekrachtiging.

Je hebt ook een infotainmentsysteem dat voorzien is van een 7 inch aanraakscherm en ondersteunt smartphone-integratie via Apple Carplay en Android. Met de app kan je volledig alle data van de auto inzien en met elkaar vergelijken. Het geeft weer hoe je efficiënt kan rijden.

De voorkant van de Daily is vernieuwd met een hertekende grille, koplampen en bumper. Het voordeel van de bumper is dat het uit drie delen bestaat waarbij je bij kleine schades niet de volledige bumper hoeft te vervangen maar een deel wat uiteindelijk in de kosten scheelt. De langere onderhoudsinterval van 60.000 kilometer zorgt er ook voor om de bedrijfslasten laag te houden.

Iveco heeft de Daily in drie verschillende motoren aangeboden. De 2.3 dieselmotor is in verschillende versier met vermogens beschikbaar van 116 tot 156 pk. Het is voorzien van een verbeterde turbo en verbruikt tot 10 procent minder brandstof in vergelijking met de voormalige Daily. Naast de 2.3 motor bestaat het assortiment ook uit een 3.0 dieselmotor met 160 tot 210 pk en een aardgasvariant met 136 pk sterke 3.0 liter motor.

De nieuwe Iveco Daily gaat dit jaar nog komen, op dit moment zijn de Nederlandse prijzen nog niet bekend voor deze auto.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord