Voordelig een bedrijfswagen leasen

02 april 2019 om 11:07

Als ondernemer leid je een druk bestaan en ben je altijd onderweg van afspraak naar afspraak. Het onderhouden van goede relaties met klanten is van levensbelang voor het succes van jouw onderneming. Het hebben van een goede auto is hierbij erg belangrijk. Een leaseauto kan in dit geval een goede optie zijn. Een leaseauto is namelijk niet alleen financieel een goede optie, maar ook erg eenvoudig. Zo ben je geen onnodige tijd kwijt aan administratiekosten of reparatie van je auto en kun je al je waardevolle tijd in jouw onderneming investeren. Zo wordt jouw leven als ondernemer weer een klein beetje makkelijker.

Geen onverwachte kosten

Er zitten veel financiële voordelen aan het bedrijfs- of bedrijfswagen leasen. Zo hoeft er geen aankoopbedrag betaald te worden en worden de kosten van reparaties en schade door het verhuurbedrijf betaald. Ook bij autopech is stress niet nodig. Mocht je onverwachts met pech langs de weg staan, dan staat de 24 uur hulpverlening voor je klaar, zowel in binnen- als buitenland. Ook de verzekeringen zijn geregeld. Bij het leasen van een bedrijfswagen ben je, samen met alle overige inzittenden, automatisch gedekt door een all-risk verzekering. Je betaalt dus een vast bedrag per maand en hoeft je geen zorgen te maken over onverwachte kosten.

Persoonlijk advies

Bij Bedrijfsauto Leasen vind je een auto die perfect aansluit bij jouw wensen. Er is een ruim aanbod beschikbaar van verschillende automerken, waaronder: Mercedes-Benz, Renault, Nissan,Ford, Peugeot, Citroën, Opel en Volkswagen. Zo is er voor elk wat wils. Het ervaren personeel helpt jou met het zoeken van een auto die aan alle verwachtingen voldoet. Ook zijn zij 24 uur per dag bereikbaar mochten er zich problemen voordoen met de auto. Zo kun je elke dag met een goed gevoel op weg!

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte