Volkswagen Transporter nieuwste in zijn generatie

30 september 2019 om 15:43

Er is nog nooit een auto ontworpen zoals de Volkswagen Transporter. Hij kan namelijk worden aangepast aan elke wens en aan elk doel van de consument. Zo kan je kiezen om er tot maximaal 9 stoelen in te zetten, of hem leeg te laten en als laadruimte te gebruiken. Mocht je het voor beide doeleinden willen gebruiken dan kun je de stoelen zowel platleggen als uitnemen. Op deze manier is het al zoveel meer dan een bestelbusje. Verder zijn er ook vele keuzemogelijkheden in het ontwerp van de auto. Zowel het interieur, model en de kleur.

Beste technologie bij de Volkswagen Transporter

Voor de beste ervaring hebben ze de Volkswagen Transporter voorzien van de nieuwste technologie om het rijden comfortabel te maken. Met de rijhulpen en veiligheidssystemen zal het rijden als vanzelf gaan. De parkeerhulp om overal snel en makkelijk te kunnen parkeren. Adaptive Cruise Control om met gemak te rijden zonder dat het gevaarlijke situaties oplevert. Hill Hold Control zodat de auto nooit per ongeluk voor of achteruitrolt op een helling. Alles zodat er alleen maar gefocust hoeft te worden op het werk dat verricht moet worden. Maak je nooit meer zorgen over het terrein of wegdek met de vierwielaandrijving. Heb je lange ritten? Stel de stoel precies in zoals je het lekkerst zit. Er is zelfs nagedacht om het ergonomisch verantwoord te maken.

Elke maat past

Er is niks zo vervelend als niet voldoende laadruimte hebben. Daarom kan je bij de Volkswagen Transporter er het maximale uithalen. Je kan de laadruimte zelf indelen. Wellicht wil je juist een extra cabine met meer zit plek en een kleinere laadruimte. Maar tot maximaal 9.3m3 kan je jouw gesloten laadruimte indelen. Als dat nog te weinig is kan je nog kiezen voor de pick-up met open laadbak. Deze heeft tot maximaal 5.7m2 laadoppervlak. De laadruimtes zijn zo veilig mogelijk gemaakt en hebben bijvoorbeeld scheidingswanden en bindogen. Alles wat je nodig hebt om de vracht zo goed mogelijk over te brengen.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte