Volkswagen Transporter leasen

15 mei 2019 om 14:44

De Volkswagen Transporter zou bijna beledigd moeten zijn als je hem onder de categorie ‘busje’ plaatst. Deze Transporter is verre weg het meest unieke in zijn soort. Een vervoersmiddel is namelijk nog nooit meer op maat geweest. Hij is niet onder 1 categorie te scharen, aangezien je er alles mee kan. Kies tussen een laadruimte, open of gesloten, alle mogelijke combinaties stoelen, inklapbaar of niet. Kies de soort banden, hoogte, model, kleur van buiten en vanbinnen et cetera. Kortom, de Volkswagen Transporter kan nooit de auto zijn waar jij niet van droomt.

Zeg je comfort, zeg je Volkswagen Transporter

Gemak dient de mens. Dat heeft de Volkswagen Transporter heel goed begrepen. Zo zal je altijd comfortabel zitten vanwege het ergonomische en verstelbare interieur. Verder zijn er vele opbergmogelijkheden en is de wagen uitgerust met de nieuwste hightech. Er zit bijvoorbeeld een boordcomputer plus in en een multifunctioneel stuurwiel.

Met de vooruitstrevende veiligheid- en rijhulpsystemen zal veilig rijden nooit meer een probleem zijn. Zo bevat hij onder andere multi collision braking system waarbij na een botsing de remmen worden geactiveerd. Adaptive Cruise Control waarbij hij zich aanpast aan de voorligger, vermoeidsheidsherkenning, parkeerhulp en een camera aan de achterkant tijdens het achteruit rijden. Nog een vierwielaandrijving zodat elk terrein makkelijk te berijden is en brandstof besparende technologie.

Laadruimte op maat

Het belangrijkste aan een transportwagen is natuurlijk de laadruimte. De laadruimte van de Volkswagen Transporter is daarom geheel naar eigen wens aan te passen. Hij bevat een rubberen bodem voor extra grip en makkelijk onderhoud. Met voorziene ladingsbeveiliging van scheidingswanden tot bindogen. Verder ligt de keuze in de grootte, hoogte, of de laadruimte open of dicht moet zijn, of je een dubbele cabine wilt hoeveel stoelen et cetera. De gesloten bestelwagen heeft tot 1,5 ton laadvermogen en 9.3m3 laadruimte.

 

 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte