Volkswagen Caddy leasen; eenvoudig en je bespaart kosten

09 september 2019 om 13:47

Een Volkswagen Caddy leasen kan je veel financieel voordeel opleveren waarbij je tegelijkertijd minder zorgen hebt over extra kosten. Ook hoef je niet in één keer een groot bedrag uit te geven bij de aanschaf van een nieuwe eigen auto. De extra kosten die je hebt bij reparaties en onderhoud zijn verleden tijd. De wegenbelasting en verzekering zijn verwerkt in een vast maandelijks bedrag wat relatief laag is. Daarnaast bespaar je met online zakelijk leasen op de overheadkosten die veel hoger zijn bij de dealer.  

Past een Volkswagen Caddy leasen bij jou?
Om een besluit te kunnen maken of je beter een eigen auto aan kunt schaffen of dat je liever een auto leaset, kan het handig zijn om advies in te winnen zodat je samen met je belastingadviseur of je accountant kunt beoordelen wat het beste bij jou past. Zo kun je een weloverwogen keuze maken tussen het een Volkswagen Caddy leasen of het aanschaffen van een eigen auto. Wanneer je onderweg veel kilometers maakt terwijl deze auto relatief een lage waarde heeft, zou het beter kunnen zijn om de auto zelf aan te schaffen. In het geval je weinig kilometers aflegt in een duurdere auto, kan je de auto beter zakelijk leasen.

Verschillende auto’s beschikbaar
Er zijn diverse opties wanneer je besloten hebt dat je een auto gaat leasen. Op de website zijn verschillende modellen te zien. De Volkswagen Caddy is populair bij ondernemers. Comfort en een directe en prettige service zorgen voor minder zorgen tijdens het reizen en dat zorgt uiteindelijk voor meer succes in je bedrijf. Door goed te kijken naar de voordelen en nadelen van leasen weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste keuze zult maken. 

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte