Renault Master en Renault Trafic

18 augustus 2019 om 22:10

Afgelopen week hebben we het gehad over de Opel Movano maar deze week gaan we het niet over een bedrijfswagen hebben maar over twee stuks! Renault heeft voor praktisch elk van zijn modellen een vernieuwing klaar staan maar vandaag hebben we het over de Renault Master en de Renault Trafic. Een paar kleine aanpassingen aan het design zijn direct te zien, de grille van beide wagens is vernieuwd en het loopt heel mooi over de koplampen.

Eveneens nieuw is het interieur, hierbij heeft Renault zijn uiterst best gedaan om de modellen te vernieuwen en ze naar het heden te tillen. Dit is zeker gelukt en hebben beide wagens een mooi interieur wat ook zeer praktisch is. Daarnaast is het comfort onderhanden genomen en dragen chromen accenten een nieuwe schakelpook eveneens als een nieuw dashboard bij aan het design. Ook zijn zowel de Renault Master als de Renault Trafic uitgerust met de nieuwste snufjes op het gebied van veiligheid, denk aan o.a. Park Assist voor en achter, Wide View Mirror en Trailer Swing Assist.

Motorisch is de Renault Master en de Renault Trafic uitgerust met een nieuwe 2.0 en 2.3 dCi blokken, uit de 2.0 kan maximaal 170 pk worden geleverd en bij de 2.3 is dat 180 pk. Daarnaast zijn beide uiteraard helemaal naar de standaarden van de huidige Euro 6d gebouwd. Verder zijn ze iets zuiniger dan de voorgangers en zal de Renault Master ook als volledig elektrisch model op de markt komen. Deze is verder nog niet echt onderhanden genomen en zo blijft de maximale actieradius 120 kilometer zoals de voorganger.

De prijzen van de Renault Trafic en de Renault Master zullen beginnen bij €20.065 en €23.990

Momenteel kunnen deze nieuwe modellen besteld worden maar ook de voorganger kan nog afgenomen worden bij ons voor een zeer voordelig prijsje! Vraag dus vandaag nog een offerte aan via onze website!

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte