Divers aanbod voor de Volkswagen Transporter

16 juli 2019 om 13:17

Als je op zoek bent naar een bus of bedrijfswagen waarin je aardig wat kunt meenemen is een Volkswagen Transporter zeker geen slechte keuze. De wagens hebben een grote laadruimte die geschikt is om veel mee te vervoeren.

Volkswagen Transporter leasen voor bedrijfsmatig gebruik

Veel zelfstandige ondernemers hebben een bedrijfswagen nodig waarmee ze naar hun klanten gaan. Als ze dan veel materiaal mee willen nemen, bijvoorbeeld omdat ze een klussenbedrijf hebben, is het handig als dit allemaal in de wagen past. Met een Transporter heb je een laadruimte van 5,8 m3 en de wagen kan een gewicht van 1,4 ton aan dus je kunt er aardig wat in mee nemen.

Accessoires in de VW Transporter

Naast het feit dat de Volkswagen Transporter een grote laadruimte heeft kun je ook rekenen op diverse andere accessoires. Bij de meeste modellen is een deel daarvan standaard mee uitgevoerd maar dat geldt niet voor alles. Zo zijn er modellen op de markt met standaard een leeslampje, opbergvakken in de stoelen, instrumentenverlichting die je kunt dimmen enzovoort. Als je wilt weten wat er allemaal in een bepaald model zit of wat er allemaal mogelijk is kun je het beste eerst op voorhand de nodige informatie inwinnen. Mocht het niet standaard inbegrepen zijn dan kan het nagenoeg altijd als optie meegeleverd worden maar daar betaal je dan wel extra voor.

Diesel of benzine

Omdat de meeste mensen voor hun werk de nodige kilometers afleggen wordt vaak gekozen voor een bedrijfswagen die op diesel rijdt. Dit betekent dat je zuiniger rijdt maar houdt er wel rekening mee dat je meer belasting betaalt en dat in de toekomst op bepaalde plaatsen geen dieselwagens mogen rijden. Je kunt ook kiezen voor de benzinevariant. Deze rijdt wat minder zuinig dus het is zaak dat je goed bekijkt hoeveel kilometers je rijdt en wat voor jou het gunstigste uitpakt.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte