De Nieuwe Opel Vivaro Innovation 2.0

30 maart 2017 om 14:42

Opel geeft met de nieuwe Innovation 2.0 een vervolg aan de eerdere, exclusieve Innovation-uitvoering van de Vivaro. De oplage is beperkt tot slechts 200 exemplaren. Allemaal hebben ze een stoere uitstraling en een bijzonder rijke uitrusting. Vanaf begin april is de Opel Vivaro Innovation 2.0 leverbaar als Dubbele Cabine en als Gesloten Bestelvariant. De prijs begint bij 28.539 euro exclusief BTW en BPM.

De Opel Vivaro Innovation 2.0 is een speciale versie die bedoeld is voor liefhebbers van een stijlvol uiterlijk, comfort en aansprekende prestaties. De uitrusting is zeer omvangrijk met onder meer duurzaam lederen bekleding, het navigatiesysteem navi 80 en zware innovation-striping. En er is meer, zoals verwarmbare voorstoelen, een bestuurdersstoel met arm- en lendensteun 96-voudig verstelbaar), Electronic Climate Control en Keyless Entry, vijf zitplaatsen (alleen de Dubbele Cabine) en een laadruimte met zijwandbekleding, een houten vloer en wielkastbetimmering.

Het uiterlijk oogt wel extra stoer dankzij de zware lichtmetalen wielen, de kleur silver, sidebars, een dakspoiler, een beschermplaat voor de achterbumper en een genummerde Innovation-badge, parkeersensoren en een achteruitrijcamera. De Dubbele cabine heeft een vanaf prijs van €32.889 euro en de gesloten variant heeft een vanaf prijs van €28.539 euro.

opel vivaro innovation

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Deze leasevorm is de meest gekozen leasevorm in Nederland. Bij operational lease wordt de lease auto gefinancierd door de leasemaatschappij waardoor het risico voor rekening is van de leasemaatschappi...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een efficiënte manier van leasen voor de calculerende ondernemer. Financial lease is uitermate geschikt voor de startende en/of ervaren ondernemers die maximaal willen profiteren van de vele fiscale v...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte