Bedrijfsauto Vito lease

03 april 2019 om 16:24

Een bedrijfsauto kies je omdat je ervan overtuigd bent dat hij je helpt bij het bereiken van de doelen die jij als ondernemer hebt. Je wilt een auto die praktisch is, niet te veel kost, comfort biedt en veilig is. In veel gevallen kom je dan uit bij Mercedes Vito lease. Deze auto is namelijk dermate flexibel in te vullen met allerhande opties dat hij eigenlijk bij elke onderneming kan passen. Je wilt immers een auto die je kunt inzetten op een manier die het hele bedrijf daar profijt van laat hebben. De optie blijkt dan vaak de Vito te zijn.

Wat kan een bedrijfsauto?
Een bedrijfsauto is in de eerste plaats ingericht om zakelijke wensen te vervullen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van materialen. Dit is ook het geval bij de Vito. Wel is het zo dat de Vito net iets anders is dan een bestelbus. Het is een zogenaamd combomodel. Dit betekent dat je dus wel voordeel hebt van de aanwezigheid van laadruimte, maar niet per se in dezelfde mate als bij een bestelbus. Wanneer je niet zoveel ruimte nodig hebt als in ene bus, dan is het dus zakelijk verstandiger om voor een Vito te kiezen. Je betaalt dan niet onnodig voor loze ruimte.

Laadruimte en vorm
Een bedrijfsauto kies je vooral aan de hand van de omvang van de laadruimte en de vorm waarin dit komt. In het geval van een Mercedes Vito is de auto in drie verschillende afmetingen leverbaar. In veel gevallen kan je hem direct vanaf de leasemaatschappij meenemen. Dit noemt men voorraad auto lease. De auto is al klaargezet omdat hij bijvoorbeeld vaak wordt geleased en de maatschappij hierop kan anticiperen. In andere gevallen, bijvoorbeeld bij specifieke opties, kan het zijn dat hij eerst gereed moet worden gemaakt. Zakelijk gezien is natuurlijk vooral de optie waarbij je direct de beschikking over de auto hebt zeer aantrekkelijk.

Terug naar overzicht

Meer informatie over

 • Operational Lease

  Een auto of bedrijfswagen leasen zonder enige zorgen over extra kosten, kies dan voor Operational lease:- All-in zorgeloos rijden- Alleen nog maar tanken- Inclusief verzekering en wegenbelasting- Onde...

  Lees meer over Operational Lease >
 • Financial Lease

  Een auto of bedrijfswagen kopen en direct eigenaar van de auto zijn, kies dan voor Financial lease:- Direct eigenaar van de auto- Investeren zonder verlies van liquiditeit- BTW direct terug te vordere...

  Lees meer over Financial Lease >

Nieuws

Waarom Auto leasen bij Bedrijfswagen Leasen?
 • Scherp geprijsd
 • Servicegericht
 • Transparant
 • Alle merken & modellen
 • Maatwerk
 • Volledig onafhankelijk
Lease offerte