085 487 70 10

Ma t/m Vrij 09:00 – 17:00

a

Een bedrijfsauto kies je omdat je ervan overtuigd bent dat hij je helpt bij het bereiken van de doelen die jij als ondernemer hebt. Je wilt een auto die praktisch is, niet te veel kost, comfort biedt en veilig is. In veel gevallen kom je dan uit bij Mercedes Vito lease. Deze auto is namelijk dermate flexibel in te vullen met allerhande opties dat hij eigenlijk bij elke onderneming kan passen. Je wilt immers een auto die je kunt inzetten op een manier die het hele bedrijf daar profijt van laat hebben. De optie blijkt dan vaak de Vito te zijn.

Wat kan een bedrijfsauto?
Een bedrijfsauto is in de eerste plaats ingericht om zakelijke wensen te vervullen. Denk bijvoorbeeld aan het vervoer van materialen. Dit is ook het geval bij de Vito. Wel is het zo dat de Vito net iets anders is dan een bestelbus. Het is een zogenaamd combomodel. Dit betekent dat je dus wel voordeel hebt van de aanwezigheid van laadruimte, maar niet per se in dezelfde mate als bij een bestelbus. Wanneer je niet zoveel ruimte nodig hebt als in ene bus, dan is het dus zakelijk verstandiger om voor een Vito te kiezen. Je betaalt dan niet onnodig voor loze ruimte.

Laadruimte en vorm
Een bedrijfsauto kies je vooral aan de hand van de omvang van de laadruimte en de vorm waarin dit komt. In het geval van een Mercedes Vito is de auto in drie verschillende afmetingen leverbaar. In veel gevallen kan je hem direct vanaf de leasemaatschappij meenemen. Dit noemt men voorraad auto lease. De auto is al klaargezet omdat hij bijvoorbeeld vaak wordt geleased en de maatschappij hierop kan anticiperen. In andere gevallen, bijvoorbeeld bij specifieke opties, kan het zijn dat hij eerst gereed moet worden gemaakt. Zakelijk gezien is natuurlijk vooral de optie waarbij je direct de beschikking over de auto hebt zeer aantrekkelijk.

Waarom Bedrijfswagen leasen?

Direct uit voorraad leverbaar
Alle uitvoeringen beschikbaar
In verschillende kleuren leverbaar
Beste beoordeling van klanten
Snelle acceptatie
24/7 beschikbaar
Deskundig en onafhankelijk advies

Advies van een lease expert

085 487 70 10

Ma t/m Vrij van 09:00-17:00 uur

Email uw vraag

Binnen 24 uur antwoord